MW Sports

Voor sport- en stoelmassage

Wie ben ik

Als u een massage krijgt kan ik mij heel goed voorstellen dat u wilt weten bij wie u terecht komt. Daarom zal ik mij dan ook even aan u voorstellen.

Mijn naam is Martijn Wijma. Ik ben geboren in december 1983 in Huizen. In oktober 2009 ben ik getrouwd.

Na mijn middelbare school ben ik naar het CIOS (opleiding voor sportleraar) in Haarlem gegaan. Na het afronden van deze opleiding ben ik gaan werken in de fitnessbranche. Tijdens deze periode heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd, zoals Medical Fitness Instructor en Sportmassage.
Na acht jaar gewerkt te hebben in de fitnessbranche heb ik ervoor gekozen per augustus 2012 een nieuwe uitdaging aan te gaan en heb werk gevonden als TOA Biologie op een middelbare school.

In juni 2009 ben ik naast mijn werk als fitnessinstructeur begonnen met MW Sports.
Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van sportmassages aan diverse mensen met verscheidende klachten en wensen.
Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als verzorger bij de damesafdeling van HSV de Zuidvogels in de periode 2009—2011. Met ingang van het seizoen 2012—2013 zal ik de verzorging gaan doen van vv IJsselmeervogels heren 2.
Ook ben ik het vaste gezicht bij het jaarlijks terugkerende 26-uurstoernooi bij BV Huizen’96.

Zelf sporten doe ik ook nog. Ik geef nog 1 uur in de week RPM-les en probeer nog tijd in te ruimen voor hardlopen en fietsen.

06-48171605
info@mwsports.nl